top of page
IstvánHuisz.jpg

Inspiráció keresése minden mozdulatban

Szeretnéd felfedezni a tánc világát és felszabadítani a kreatív potenciádat? Ne keress tovább, a MadayArt egy budapesti székhelyű kreatív vállalkozás, amely a táncra specializálódott. Széles körű művészeti szolgáltatásunkkal és nemzetközi projektünkkel a MadayArt az Te kapud a tánc magával ragadó világába.

A MadayArt-nál megértjük a kreativitás erejét és annak hatását az egyénekre. Tehetséges művészekből és tervezőkből álló csapatuk elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű előadásokat nyújtson, amelyek megfelelnek az Te művészi igényeidnek.

De a MadayArt nem áll meg itt. Van egy nemzetközi projektjük is a MadayArt II., Ez egy szakmailag összehangolt kutatás és fejlesztést átfogó projekt, amelynek célja olyan fiatal táncművészek képzése, akik valóban megértik tudományágunkat, elkötelezettek, kíváncsiak és értékelik az önreflexiót. A MadayArt II. célja, hogy nemzetközileg elismert színvonalat teremtsen a kortárs táncban új alkotásokon, workshopokon, repertoármunkákon keresztül.

A MadayArt kreatív szolgáltatásokat is kínál olyan eseményekhez, mint filmek, reklámok, üzleti események, színházi előadások, kiállítások, esküvők és így tovább. A koreográfia és az előadás terén szerzett szakértelmünkkel a MadayArt bármilyen eseményre kreativitást és professzionalizmust hoz. Díjnyertes koreográfiáik és előadások bizonyítják a kiválóság iránti elkötelezettségüket.

Tehát, függetlenül attól, hogy törekvő táncos, művészeti rajongó vagy, aki kreatív érintést szeretne hozzáadni eseményéhez, a MadayArt a megfelelő hely. Fedezd fel a tánc világát a MadayArt segítségével, és engedd, hogy a kreativitásod szárnyaljon. A művészet és a tánc iránti szenvedélyünkkel a MadayArt biztosan inspirálni és elbűvöl majd.
Np_0054.jpeg
Az Én Történetem
19 év tapasztalattal
énn.jpg
Táncművésze volt a  Rosas, Cirque du Soleil, Hofesh Shechter  együttesnek

Díjak
Legjobb női modern-kortárs táncművész  2020
Legjobb női előadó- XXII. Nemzetközi Kortárs Tánc Fesztivál 2020
Legjobb kroeográfia – Short waves Festival 2012
Legjobb kroeográfia - XV. Nemzetközi Tánc Fezstivál Veszprém - 2012
Fülöp Viktor ösztöndíj   2011
Fringe Fesztivál Legjobb kroeográfia2011
Tímea néptáncosként kezdte, a Magyar Táncművészeti Egyetem néptánc és színpadi tánc szakán tanult. Közel 9 évet töltött külföldön, és mára a magyar kortárs táncművészet egyik meghatározó alakja. 2002-től a P.A.R.T.S. (Performing Arts Research and Training Studio) hallgatója és munkatársa volt, amelyet a Rosas Company világhírű Anne Teresa De Keersmaeker alapított. David Hernandezzel dolgozott együtt, és alapító tagja volt a Hofesh Shechter Dance Company-nak. 2007-ben kezdett dolgozni a Cirque du Soleil "Zaia" című előadásában, mint karaktertáncos. Külföldi tanulmányai befejezése után előadóművészként és koreográfusként olyan fesztiválokra kapott meghívást, mint London Resolution Festival, EDIT International Dance Film Festival, Trafó Színház - Inspiráció Fesztivál, OZORA, Sziget Fesztivál, Solo Dance and Duo International Festival Prague, 20-20 Interarts' szólófesztivál Montrealban. Dolgozott Kovalik Balázzsal, Andrzej Bubiennel és Falk Richterrel. Repertoárt, előadóművészetet és release technikákat tanít. 2011-ben Fülöp Viktor Táncösztöndíjat, 2020-ban pedig a "legjobb női táncos" díjat nyerte el. Az elmúlt években rendszeres vendég külföldi projektekben és iskolákban, ahol kreatív tanárként és előadóként is dolgozik (P.A.R.T.S., részben Nyári Egyetem, CCN- Balett de Lorranie, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, stb.). A Kortárs Táncművészetért Alapítvány alapítója és a COTEDA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Megálmodója és Alapító tagja volt a Gangaray Youth Ensemble the Artistic  Program szakmai alkotóműhelyének, a Bethlen Táncműhely intenzív nyári fejlesztő programjának, valamint a G.I.T.T. improvizatív táncszínháznak is. Az elmúlt 10 évben a Gangaray Dance Company vezető táncművésze, koreográfusa és ügyvezető igazgatója volt.
bottom of page