top of page

A MadayArt

egyedisége a táncművészet iránti szenvedélyében rejlik.

Inspiráció keresése minden mozdulatban

Küldetésünk, hogy a minőséget és a hitelességet tükrözzük a MadayArt II munkáiban. 
A fiatal tehetségek felkarolása és támogatása mellett célunk, hogy a kortárs tánc értékeit nemzetközi szinten is megőrizzük a következő generáció számára.

 
A MadayArt produkciói magas szintű tánctechnikát és testtudatosságot, erős színpadi jelenlétet és rendkívül tudatos mozgásmódot igényelnek. Hisszük, hogy a test képességeinek mélyreható tanulmányozásával a táncos valódi médiummá válhat a tartalom közvetítésére.
Egyedi koreográfiáinkban az előadók precíz, tagolt mozdulataikkal és a tér maximális kihasználásával uralhatják és formálhatják a színpadot, így közönségünk végtelen dimenziókat érzékelhet.
A magyar kortárs tánc színterén társulatunk magas színvonalú produkciókkal tűnik ki. Célunk a MadayArt határokon átnyúló felépítése és fejlesztése, valamint népszerűsítése a nemzetközi kulturális fesztiválokon.

Évről évre bővülő repertoárunk célja, hogy elvarázsolja közönségünket a "tiszta tánc" szépségével és mindent átható erejével.
Célunk, hogy ápoljuk a tehetséget és biztosítsuk azon eszközöket és technikákat, hogy kitűnjünk a tánc világában. A tánc iránti szerelemre, szenvedélyre, tiszteletre és a szakma támogatására összpontosítva dolgozunk egy támogató és inspiráló környezetet teremtve a táncosok számára.
NAGYSZERŰ HELY A TEHETSÉG KIBONTAKOZTATÁSÁHOZ
MIT KÉPVISEL A MadayArt?
88177390_2769769039770701_3496713577832644608_o.jpeg

MadayArt II.

MadayArt II. 9 hónapos napi 5 órás elköteleződés egy páratlan lehetőséget kínál a világ minden tájáról érkező fiatal táncosoknak, hogy részt vegyenek egy erős szakmai képzéseken és bepillantást kapjanak a MadayArt világában. A MadayArt II. fő célja egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen nemzetközi színvonal megteremtése a kortárs táncban világában. A 2024 szeptemberében kezdődő évadban mély betekintést nyújtunk a koreográfusok különböző munkamódjaiba, ezzel lehetőséget adva táncosainknak, hogy bővítsék szakmai készségeiket a jövőjük érdekében, és Maday Tímea Kingával dolgozzanak  repertoáron és  új alkotásokon. A táncosok kiváltságot kapnak arra, hogy kibővítsék nézeteiket egy társulat működéséről. Célunk , hogy olyan világhírű együttesek tagjait és vezetőit hívjuk meg, akiknek az érdekei hasonlóak a mi meggyőződésünkhöz.
Meghívjuk munkatársainkat, hogy osszák meg szeretetüket és szenvedélyüket, tiszteletüket és támogatásukat e csodálatos szakma iránt.  Hisszük, hogy a jól koncentrált napi munka és alkotási időszak nagyon fontos ahhoz, hogy táncosaink igényeit kielégítsük. Workshopokra, alkotásokra és repertoárműre koncentrálunk. Az intenzív műhelyek hozzáadása növeli annak a lehetőségét is, hogy szakemberré váljon valaki. Így a táncosok belemerülhetnek a munkába és elmélyíthetik tanulmányaikat és kutatásaikat. Úgy gondoljuk, hogy a biztos és mélyreható tudás, az erős technikai alapok a lehető legsokoldalúbb a kulcsa annak, hogy teljesítsük azz az álmot, hogy valódi szakemberré váljunk. 
EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK 2024-25
VITTORIA DE FERRARI SAPETTO, KOMOCO, RAKESH SUKESH, MILAN HERICH, TIJEN LAWTON,  LAJA FIELD | LAJAMARTIN,  JUAN GIL, IGLI MEZINI, JOY ALPUERTO RITTER, JOHAN KING SILVERHULT, ENRICO PAGLIALUNGA és még több...
JOGOSULTSÁG ÉS TANTERV
MadayArt II. tökéletes azoknak a táncosoknak, akik magas szintű, professzionális közegbe fejlődve előrelépjenek jövőbeli profi táncosi karrierjükben. A MadayArt célja, hogy létrehozza az egyik legizgalmasabb és legmodernebb táncközpontot, amelyet a világ minden tájáról származó művészek működtetnek. A MadayArt II. minden közreműködője azért jön, hogy motiválja a táncosokat, hogy törekedjenek a lehetetlenre, és feszegessék a lehetőségek határait.

MadayArt II. BIZTOSÍT

9 hónap Professzionális társulatI szintű struktúra
  • ​​
Napi 5 óra magas szintű technikai képzés / workshopok / alkotás / kreatív munka a hét 5 napján
  • Személyre szabott mentorálás az egész program során
  •  
Workshopok, amelyeket olyan társulatokból érkező táncosok vezetnek, mint Akram Khan, Hofesh Shecter Dance Company, Batsheva Dance Company, Rambert Dance Company, Cullberg Ballett, Jan Fabre, KOMOCO, Ballet Preljocaj, Alvin Ailey American Dance Theater, Ultima Vez, Lanònima Imperial dance company és még több..
  • ​​
Előadások
  • ​​
Közösségi média platformunk biztosítása minden táncos népszerűsítéséhez
Teljesítésigazolás a szezon végén​​
Országosan egyedülálló és biztonságos munkakörnyezet
Ingyenes stúdióhasználat táncosoknak
Személyes beszélgetések értékelése az évad során
Táncosunk jövőjének támogatása érdekében a felvételiken való részvétel elérhetősége
Ingyenes videók biztosítása az előadásokról, illetve selfpromo készítése
Np_0120.jpeg
AUDITON
AUDITION MENU
FELVÉTELI A 2024-2025 ÉVADRA!

FELVÉTELI KIZÁRÓLAG VIDEÓN KERESZTÜL

A FELVÉTELI MÓDJA:
1. LÉPÉS: Töltsd ki jelentkezési lapunkat, ahol csatold a videód linkjét
A videóban szerepelnie kell:
  • Angol bemutatkozás néhány mondatban , kiegészítve a motiváltságoddal, hogy miért szeretnél csatlakozni a MadayArt-hoz
  • Balett gyakorlatok a központba
  • ​Kortárs technika és improvizáció – álló- és padlóanyagot is tartalmaznia kell 
  • Ha úgy döntesz, hogy csoportos munkát is csatolsz  győződj meg arról, hogy a vezetőség egyértelműen felismer!
MINDEN JELENTKEZŐT A JELENTKEZÉS KÉZHEZVÉTELÉTŐL SZÁMÍTOTT 72 ÓRÁN BELÜL ÉRTESÍTÜNK!
AZ FELVÉTELT ELNYERT TÁNCOSOKNAK A FELVÉTELI E-MAIL KÉZHEZVÉTELÉTŐL SZÁMÍTOTT 2 HÉTEN BELÜL EL KELL KÜLDENIÜK ALÁÍRT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZATUKAT ÉS ÁT KELL UTALNIUK ELSŐ RÉSZLETÜKET!
 
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a helyét a dokumentumok visszaküldése után, illetve a befizetést követően tudjuk biztosítani. Amennyiben ezek hiánya fenn álll, abban az esetben felajánljuk a helyét valaki másnak. 
Miután megkaptuk az aláírt kötelezettségvállalási nyilatkozatot és megtörtént az átutalását, a regisztráció véglegesedett!

További kérdésekért olvasd el a FAQ 
MadayArt II. Jeleztkezési Űrlap
Honnan halottál rólunk?
Köszönjük!
bottom of page