top of page
Kids Blowing Bubbles
NAPKÖZIS
TÁBOR

Információk

Minden nap 9:00-16:00 (ügyelet biztosítása: 8:30-tól, illetve 16.30ig)
Helyszín: MadayArt 1131 Béke utca 129.
A táborba kizárólag bankkártyával lehet megvásárolni a részvételi díjat. Kérjük, figyeljék email fiókjukat, mert kollégánk a tábort megelőző időszakban – a regisztrációnál megadott - e-mail címen fel fogja keresi a szülőket, további adatok bekérése céljából.
A táborba való jelentkezés feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése.
Érdeklődés: info@madayart.eu

A tábor díja: 55.000 Ft/fő, mely tartalmazza az eszközök, a programok és belépőjegyek árát, valamint napi egyszeri meleg étkezést és némi nap közbeni rágcsálnivalót.
Jelentkezési határidő: Minden tábort megelőző két hét. A táborban szabad és beltéri programokat egyaránt tervezünk. A tábor minimum 8 fő jelentkezése esetén indul el. A résztvevők maximum száma 35 fő.

Regisztráció

1 . Tölte ki a regisztrációs űrlapot kiválasztva mely tábort / táborokat szeretné
2 . A regisztrációs űrlap elküldése után 48 órán belül e-mailben értesítést küldünk a tábor díjfizetési adataival és a banki átutalás információival.
3. A fizetést a lehető leghamarabb érdemes teljesíteni, hogy a részvétel megerősítése kerüljön. 

 

Extra ajánlatok

TÖBB GYERMEKES AJÁNLAT

Testvérkedvezmény: 50.000 Ft/fő

Lemondási feltételek

Regisztrációja nagyon fontos számunkra! Kérjük vegye figyelembe, hogy abban az esetben, ha úgy dönt nem vesz  részt a kiválasztott táboron és elfelejti időben lemondani a helyét, elszalasztjuk a lehetőségét annak, hogy felajánljuk azt a helyet valaki másnak. Ha a tábort megelőző két héttel lemondásra kerül a részvét, a teljes összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a tábort megelőző 2 héten belül lemondásra kerül a részvétel, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
Köszönjük, hogy együttműködésedével támogatja a munkánkat azzal, hogy lemondás esetén a lehető leghamarabb értesít minket e-mailben.

A MadayArt fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható okok miatt bármikor megváltoztassa a kurzus körülményeit.
Tábor Jeleztkezési Űrlap
Számlázási adatok
Táborok
Köszönjük!
bottom of page